Naingolan, Mertens (3x) en Loeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaku scoren ....... Fellaini gaat op een Griek zijn tenen staan of geeft een elleboog in de eigen 16 ..... zo, daar zijn we ook mee klaar  :lol

Bericht door: KanariePiet op 25 maart 2017, 19:50:47
Vanavond: Belgiƫ - Griekenland (WK-kwalificatie).
Bericht door: KanariePiet op 25 maart 2017, 19:57:38
Ik gok op een 2-0 overwinning. Fellaini en Lukaku 8).
Bericht door: KanariePiet op 25 maart 2017, 21:50:34
0-1 voor Griekenland :-\
Bericht door: KanariePiet op 25 maart 2017, 22:33:34
Oef. 89ste minuut: 1-1 Romeluuuuuuuu Lukaku! 8)
Bericht door: KanariePiet op 25 maart 2017, 22:44:13
De Rode Duivels hebben op het nippertje de leidersplaats in hun WK-kwalificatiegroep verdedigd tegen Griekenland. Een late goal van Romelu Lukaku wiste de 0-1-achterstand uit. Voor Belgiƫ is het het eerste puntenverlies in deze campagne.
Bericht door: KanariePiet op 28 maart 2017, 22:20:56
De Rode Duivels hebben hun Russische trip afgesloten met een teleurstellend gelijkspel. Een dik halfuur doorduwen voor de rust leek te volstaan voor de Belgen (1-3), maar in de tweede helft kregen de matige Russen weinig weerwerk in Sotsji. De thuisploeg vatte moed en door concentratieverlies bij de Belgen vielen de 2-3 en in de slotseconden nog de 3-3.