Ik ben geen manager van Magnum, maar volgens mij spelen ze in op de nieuwe openingsuren.
Je kan nu gerust een weekendje naar Magnum voor 100 euro.
Je gaat zaterdagmorgen om 7 uur buiten, je kruipt in je wagen, slaapt 4 uur en gaat terug binnen.
En inderdaad, dan kan je 40 uur in een club vertoeven voor 100 euro, en dan kan je inderdaad veel opgevreten krijgen.
Maar of dit nu de juiste manier is om de zaken aan te pakken, ik betwijfel het.
Ik wil niet bij het verlaten van de zaak voor verrassingen staan over wat ik heb opgevreten.
Ik heb het al lastig genoeg met te tellen of ik genoeg geld bij heb om de kamer nog eens op te kruipen, ik wil me geen zorgen meer maken over de kosten voor de freet bij het buiten gaan. Voor mij alvast geen goed nieuws, ik wil een club die all-in prijzen hanteert.
Maar goed, als ze 20 uur per dag gaan openen , moeten ze iets doen, en klaarblijkelijk hebben ze voor deze oplossing gekozen.
Ik vind een club openen tot 7 uur 's morgens trouwens al te gek voor woorden, maar nogmaals, ik ben geen manager.
We zien we in de toekomst hoe de verwarring gaat toeslaan.
En als bijkomende moeilijkheid,n de service van het eten is je neit van dat, ik heb de twee maal dat ik aanwezig was de carpaccio rare sprongen zien maken, meer dan een uur moeten wachten op een voorgerecht en drie keer moeten bestellen, en de wafels zijn nooit toegekomen en soms brachten ze vier wafels in plaats van twee.
Dat gaat mijns inziens voor werwarring en frustratie zorgen bij het buitengaan van de club..
Tenslotte ga ik helemaal NIET akkoord met de visie van SEF, volgens mij is het eten in PSR veel en veel beter, en vooral de organisatie. Je bestelt en je moet je haasten naar de keuken. In Magnum bestel je en kan je gokken dat het eten al dan niet gaat komen... .
We zullen in de nabije toekomst wel zien en lezen hoe dit verder evolueert...
sm